Nartanesi Anaokulu
Doğan Cad. 15/1 Pervari Siirt
0 484 361 2010 Pervari MEM

VİZYON

Mutlu,kendine güvenen,başarılı,sağlıklı,paylaşmayı bilen,sorun çözebilen,karar verebilen,öğrenmeyi bilen,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.

MİSYON

Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak,öğrenmeye ilgi uyandırmak,bilişsel,sosyal,dil,psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip,kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.Çocukları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve ilköğretime bilinçli ve sistemli bir şekilde bireyler olacak şekilde yetiştirmek.

İkili Öğretim

07:15 - 12:15 12:15 - 17:15

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.SİİRT İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 90 KM´DİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İLÇEMİZ İL MERKEZİNE 90 KM UZAKLIKTA OLUP,İL MERKEZİNDE 1.5-2 SAATTE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. İLE VE İLÇEYE ULAŞIM 2 SAATTE BİR KALKAN SERVİSLERLE SAĞLANMAKTADIR. İLÇEMİZDE KİRALIK EV SIKINTISI YAŞANMAKTADIR.